Over ons
Mosselen, op smaak gebracht met specerijen en gevuld met rijst, waren een delicatesse die de Turken al kenden en waarvan zij genoten. Zozeer zelfs dat we in de eerste kookboeken die tijdens de Ottomaanse periode werden gepubliceerd, een recept voor “gevulde mosselen” kunnen vinden. Om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk toegang hebben tot deze populaire zeevruchten in Europa, zijn we in 2017 na een grondig marktonderzoek begonnen met de productie van gevulde mosselen. De combinatie van onze kwaliteit met smaak heeft in korte tijd geleid tot een toename van de vraag en heeft ons in staat gesteld om onze weg te vervolgen door onze productiecapaciteit in ons nieuwe productieruimte sinds 2020 te vergroten.
Met het principe dat geen compromis wordt gesloten over kwaliteit, maakt onze export naar vele landen ons trots de enige in Europa te zijn.
Onze Missie
Onze missie is om deze smaak, die in Turkije bekend en geliefd is, te bezorgen aan alle liefhebbers van midye dolma in heel Europa en om deze smaak te introduceren in alle segmenten die hem nog niet hebben ontdekt. Al onze servicemedewerkers die met teamgeest handelen, zijn zich bewust van het vertrouwen en de verantwoordelijkheid ten opzichte van onze consumenten. Met dit bewustzijn worden onze producten in een omgeving volgens de hygiënevoorschriften bereid en klaargemaakt voor consumptie.
Onze visie
Ons merk, dat wordt geïdentificeerd met de woorden smaak, gezondheid en vertrouwen, bij een breder publiek bekendmaken en een internationaal gerespecteerd merk worden.